lørdag 26. juni 2010

Et fluesoppliv


I kjøkkenvinduet sitter denne nissegutten året rundt,
fluesopp er en hit i bloggverdenen, eller er den på vei ut nå?
Uansett, oppvokst som jeg er på 70-tallet med fluesopp som obligatorisk julepynt og et kjent motiv i barnebøker m mer så er jeg hekta på fluesoppen. Fluesoppgreier. Jeg fører det videre til ungene mine.....

 
Lampene og sparebøssen som står på minstens rom er kjøpt på Berthas Oldebarn.Lampene gir et nydelig sovelys og er perfekt når du ammer om natten, ikke noe skarpt lys som vekker mor og barn :)


Disse feene lever et skikkelig fluesoppliv!


Jeg holder på å pynte litt på en gammel kjole til en av jentene, ideen til dette motivet fant jeg i denne boken: Felties.
En super bok med mange gode små syprosjekt. 


Jeg synes det er greit med oppskrifter innimellom, klarer ikke finne på noe nytt hele tida. En lærer jeg hadde i forming på Høgskolen likte ikke slike oppskriftbøker, hun mente vel det drepte kreativiteten. For meg ødelegger det ikke noe i det hele tatt, jeg synes det er kjekt å se hvordan andre løser forskjellige ting. Jeg elsker å se i håndarbeidsbøker og få litt nye ideer. Jeg elsker å se i interiørbøker og blader og :) Det gir meg enda mer energi og ideer til å gjøre noe hjemme!


Disse morsomme figurene er hentet fra Felties boken, enkle ting å sy med greie beskrivelser. Kjekk bok å bla i for ungene og, gi de noen ideer til nye ting å sy. Vi holder på å sy gnomer nå, ungene og jeg, kommer tilbake med bilder når prosessen er kommet litt lengre :) 


2 kommentarer:

  1. Jeg smiler av bloggen din! Nå har jeg blitt følger :) Den første ser det ut som! Heldige meg!

    SvarSlett
  2. Dette var en koselig blogg! Jeg synes også at det er veldig kjekt at fluesopppen er kommet igjen :)

    SvarSlett

 
Related Posts with Thumbnails