mandag 9. august 2010

kreativ søndag


Søndag er en deilig dag, tid til mye forskjellig.
Høre på musikk og sy passer fint på en søndag.
Først litt gammel Groove Armada og når ungene syntes det ble kjedelig med symaskindur, opptatt mamma og litt mye elektronisk musikk, så forsvant de ut på tur. Så ble det tid for mer mammamusikk, Madeleine Peyroux. Mmmmm en fin søndag!


Siden ettåringen har barnehagetilvenning for tida så var det på tide å sy veske, kosepute og kosedyr. 
Å ha noe kjent i barnehagen er godt for en liten kropp som skal ut i den store verden, uten mamma og pappa. Det er stor overgang for oss, så mye som vi har kost oss her heime, nå skal minsten få utfolde seg med jevnaldrende i barnehagen. 
Å føle seg trygg er viktig, vi kommer til å bruke god tid på å bli kjent på avdelingen. Det er viktig å bli trygg for oss foreldre og. Trygg på at dette er greit for ettåringen, her vil hun være. Og det vil hun nok, men foreløpig vil hun helst gå med det samme hun kommer inn. 

 
Koseputa er omtrent helt lik den hun har her heime.
Men kosekaninen tegnet og sydde jeg sånn i full fart helt på slutten. Ser at noen småjusteringer kan gjøres hvis jeg skal lage flere av den, men denne får duge som følgesvenn i barnehagen.
En myk sak med lomme, samme lomme som på vesken.
Den er god å klemme på for små hender.
Love-båndene har jeg hamstret på salg, har ennå heldigvis mange meter igjen, de er brukt på mye forskjellig hittil. 


Så får vi se om den blir godtatt i morgen.
Nå skal ihvertfall denne sydamen lukke øynene og lade opp til en ny barnehagedag.
Fikk jammen bruk for fleecen min igjen, ansikt og ørepynt er fra de uendelige metrene ;)

Giraffpappaen prøver ut barnehagevesken.
Den kan han nok bruke, kanskje?

Takk for fine kommentarer :)

3 kommentarer:

 1. Lykke til i barnehagen - en hjemmesydd følgesvenn som kan være med på veien til og fra og mens ettåringen er i barnehagen gjør sikkert susen :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så fin blogg du har :-)
  Min ettåring har og begynt i barnehagen nå. Gjekk fra et gråtande fjes i dag, og det e ikkje lett! Men det må te. Håpe jentå dåkkas kose seg i barnehagen!
  Flotte ting du har sydd :-)

  SvarSlett
 3. Veldig fint:)Jeg digger det soppestoffet fra Stoff og Stil, jeg har også brukt det til litt av hvert!Synes det er så koselig å bruke på barnetøy og sånt!For en søt kosekanin!Fint å ha med seg som trøst.Det er ikke morsomt å gå fra et gråtende barn på barnehagen, uff!Tror alle mødre og fedre kan enes om dette faktum.Kanskje er det verst for oss?

  SvarSlett

 
Related Posts with Thumbnails